ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ THESS MALL

Ελληνικά

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εναρκτήρια Εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης για το Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου της Θεσσαλονίκης «THESS MALL» την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης επεσήμανε ότι Πιλοτική Δράση «Ανοικτά Κέντρο Εμπορίου», αποτέλεσε και αποτελεί μια πρόσκληση-πρόκληση για τον Εμπορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, προς την κατεύθυνση της υλοποίησης στρατηγικών, οι οποίες θα βοηθήσουν τις παραδοσιακές αγορές των πόλεων να ξανακερδίσουν ένα μερίδιο αγοράς, όσο έχει απομείνει, υιοθετώντας μεθόδους και τεχνικές που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών. Βασικός στόχος αποτελεί η πολύπλευρη βελτίωση των συνθηκών στις παραδοσιακές αγορές, που θα προσελκύσουν τον καταναλωτή, ΄Ελληνα, ή ξένο, σε αυτές για τις αγορές του.

Ο συγκοινωνιολόγος-πολιτικός μηχανικός κ. Σταύρος Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στην χωροθέτηση του «ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ» της Θεσσαλονίκης, του «THESS MALL», η οποία προέκυψε κατόπιν σχετικής μελέτης και έκανε αναλυτική παρουσίαση των δράσεων που θα υλοποιηθούν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Στην Εκδήλωση παρέστησαν και εξέφρασαν τη στήριξή τους η κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά (Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), η κα  Γερακίνα Μπισμπινά (Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας), ο κ. Πέτρος Λεκάκης (Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης του Δήμου Θεσσαλονίκης) και ο  κ.  Νικόλαος Τζίκας (Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΣΕΕ). Επίσης παρέστησαν εκπρόσωποι Φορέων της πόλης καθώς και πλήθος επιχειρηματιών  που  συμμετέχουν στο συγκεκριμένο έργο.

Ημερομηνία: 
29/04/2015
18:00 έως 21:00
Εικόνα: 
Open Mall Image
Open Mall Image
Open Mall Image
Open Mall Image
Open Mall Image
Open Mall Image

Κατεβάστε την εφαρμογή μας για κινητά

Για να εκμεταλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του Open Mall

       

Open Mall Image

κανόνες δημοσιότητας